Over ons

Hi, wij zijn BAYZ.

We hebben een echte passie voor het leren van analytics! We werken al meer dan twee decennia in dit vakgebied. Onze trainers komen uit verschillende achtergronden en we hebben veel ervaring met het toepassen van analytics om groei te realiseren. Deze ervaring uit de praktijk wordt in al onze cursussen geïntegreerd.

Stel ons een vraag

ontmoet BAYZ

Ons team

Abdel Ichou

Managing Director

Natasha Walk

Managing Director

Nanda van Delden

Office Manager

Youssef el Filali

Consulting Trainer

Edwin Kooge

Leadership Trainer

Ilya Petoukhov

ANALYTICS & AI TRAINER

Duncan Jansen

Analytics & AI Trainer

Jordi Frijters

Technology Trainer

WIL JIJ EEN BAYZIE WORDEN?

Versterk ons team

Word onderdeel van onze missie om datavaardige organisaties over de hele wereld te creëren! We zijn altijd op zoek naar creatieve en nieuwsgierige talenten die net zo gepassioneerd zijn over datavak als wij. Neem een kijkje op de carrièrepagina voor vacatures.

 

Bekijk onze carrièrepagina

ONZE MISSIE

Datavaardigde organisaties bouwen.

In een tijdperk waarin data overal aanwezig is, is het hebben van datavaardige teams onmisbaar. De vereiste vaardigheden veranderen sneller dan ooit tevoren. Wij versterken medewerkers binnen organisaties de belangrijkste en meest gevraagde datavaardigheden. Zo houden onze klanten hun bestaansrecht, tevreden klanten en gemotiveerde werknemers.

Onze visie

Data gedreven werken is een taak voor iedereen.

Wij geloven oprecht dat werken met data een taak is voor iedereen. Dit betekent echter niet dat iedereen een data scientist hoeft te zijn. Maar het wel zo dat iedere werknemer een bijdrage kan leveren aan de grote puzzel van data, om samen beter onderbouwde beslissingen te nemen of workflows te verbeteren. Ons curriculum stelt elk talent op elk niveau in staat om het maximale uit data en analytics te halen.

Waarom BAYZ

We hebben een praktische en persoonlijke insteek.

Verwacht bij ons geen trainingen waar je achterover kunt leunen en grote hoeveelheden informatie krijgt voorgekauwd die je meteen na de training alweer vergeten bent. Wij richten ons niet alleen op kennisoverdracht, maar vooral op het aanleren van nieuwe skills. Onze deelnemers oefenen hun nieuwe skills meteen binnen de context van hun eigen vraagstukken. Tijdens en tussen de trainingen door begeleiden en coachen we deelnemers zorgvuldig met speciaal op hen toegesneden inhoud, waarna de kennis en inzichten worden toegepast op uitdagingen binnen het eigen bedrijf. We horen vaak van onze klanten dat dat precies is wat ze zo prettig vinden aan onze cursussen.

Ons boek

In ons boek ‘Creating value with data analytics in Marketing’ kun je al onze kennis vinden. Dit boek is geschreven in samenwerking met de hoogleraren Peter Verhoef en Jaap Wieringa, beide verbonden aan de Rijksuniversiteit Groningen.