Mastering analytics

Analytische skills voor iedereen bouwen

BAYZ is er om jouw team te voorzien van de cruciale data- en analytische vaardigheden die nu vereist worden door bedrijven. We doen dit met onze veelzijdige programma’s, volledig afgestemd op jouw organisatie.

Bekijk ons aanbod

Swipe door onze trainingen

LEER JE TEAM OM DATAGEDREVEN TE WERKEN

Data zit verweven in vrijwel iedere rol!

Data zijn nu meer dan ooit binnen handbereik van elke organisatie. Het ontsluiten van de verborgen waarde in deze data vereist dat iedere medewerker in staat is om datagedreven beslissingen te nemen. Maar hoe kan je dit realiseren in een tijd waarin de skill verschuiving sneller plaatsvindt dan ooit tevoren?

Dat is waar BAYZ in beeld komt. Wij voorzien jouw teams van de essentiële vaardigheden om te bloeien in dit datagestuurde tijdperk.

DE KRACHT ZIT IN DE COMBINATIE VAN SKILLS

Analytics en power skills

Bij BAYZ geloven we dat de ware kracht van analytics pas echt tot uiting komt als het wordt gecombineerd met powerskills zoals problem-solving, communicatie en samenwerking. Deze vaardigheden vormen de brug tussen data en effectieve datagedreven beslissingen.

Bouw de skills die er écht toe doen

Op basis van onderzoek van topinstituten, inzichten van verschillende organisaties en onze eigen ervaringen hebben wij ons curriculum ontwikkeld. Zo ben je ervan verzekerd dat je bij ons aan de juiste vaardigheden bouwt.

Maak analytics van iedereen

Data zijn niet eng! We geloven echt dat iedereen met data kan werken, hier hoef je geen dataspecialist voor te zijn. Ons curriculum is zo ontworpen dat ieder talent – op elk niveau – het maximale uit data & analytics kan halen.

Bouw hands-on ervaring op

We richten ons niet alleen maar op kennisoverdracht, maar vooral op het aanleren van skills waar je in de praktijk wat aan hebt. Hiervoor oefenen onze deelnemers hun nieuwe skills binnen de context van hun eigen organisatie.

Krijg alle support die nodig is

Onze trainers zetten hun ervaring niet alleen in om jouw mensen zorgvuldig door de inhoud mee te nemen. Tijdens en tussen de trainingen door begeleiden zij jouw team bij vraagstukken uit hun eigen praktijk.

DE RESULTATEN

Ons curriculum maakt impact

85%

van deelnemers beveelt onze cursussen aan aan peers

8,6/10

gemiddeld cijfer voor coaching en begeleiding door onze trainers

8-10x

return on investment binnen 1 jaar

Dit is wat klanten zeggen over onze programma’s.


Yory Wollerich
Manager Customer Centric Interaction bij Centraal Beheer

Met dank aan de fantastische hulp van BAYZ slagen we erin om iedereen binnen Achmea data gedreven te laten denken en werken. Met een praktische insteek en use-cases uit ieders eigen werkomgeving zorgen ze ervoor dat we én competenties bijspijkeren én waarde creëren voor Achmea.

Sietske Snoeck
Lead Analytics Academy at Achmea

Ik ervaar de samenwerking met BAYZ als zeer waardevol. De opleidingen die zij voor ons verzorgen voegen écht waarde toe voor zowel onze medewerkers als onze klanten. BAYZ denkt goed mee met onze behoeftes en samen blijven we continu ontwikkelen.

Deze bedrijven versterken hun teams met BAYZ.